Tahkokangas infoa

Harjoitukset tahkokankaalla ovat päässeet jo hyvään vauhtiin ja taustaseinä on saatu suurimmilta osin valmiiksi. Oikea laita on vielä kesken ja pysyy valitettavasti keskeneräisenä toukokuuhun asti. Oikeaan laitaan on tulossa Rinehartin taustamateriaali talja-ampujien käyttöön. Valmistajalla on toimitusvaikeuksia ja toimitus on luvattu vasta toukokuun puolelle. Talja-ampujat voivat käyttää siihen asti muuta taustaa harjoituksissa.

Kun ammutte taustan vasemman laidan neliön muotoisista paloista kasattuun osaan, koittakaa välttää palojen saumakohtiin ampumista. Yleensäkin olisi hyvä vaihtaa välttää ampumista juuri samaan kohtaan taustaa joka harjoituksessa. Palosemalla käytössä olleet materiaalit olivat vielä muuten ihan hyvässä kunnossa, mutta reunat olivat toisin paikoin pahasti repeilleet. Saamme jatkettua materiaalin käyttöikää tasaamalla kulutuksen koko materiaalin alalle.

Seuraavaksi rakennetaan ennen kuntosalina toimineeseen huoneeseen lukittu varasto jäsenten välineille. Seuraavat talkoot Tahkokankaalla pidetään ke 4.3 klo 17 alkaen. Talkoissa järjestelemme kaappeja muuton jäljiltä ja siistimme muutenkin paikkoja.

Kelit ovat olleet tänä talvena sangen märät ja loskaiset ja hiekkaa ja vettä kulkeutuu kenkien mukana myös sisään. Ottakaa siis sisäkengät mukaan treeneihin ja vaihtakaa jalkaan ennen saliin tuloa.

Näytelmäkerho tarvii kevään aikana koko salin käyttöönsä kerran kuussa. Kyseisinä aikoina ei ampumaan siis pääse. Näytelmäkerhon varmaamat ajat ovat:

23.2 klo 11-17.
29.3 klo 11-17
26.4 klo 11-17 ja
17.5 klo 11-17

Muistakaa myös, että Tahkokankaan hanavesi ei ole juomakelpoista. Välillä veden huono laatu on ihan silminkin havaittavissa veden väristä, eikä vesi täytä juomavedelle asetettuja vaatimuksia vaikka olisi kirkastakin. Tilanne on ollut sama jo vuosia eikä ole tiettävästi muuttumassa. Ottakaa siis täysi juomapullo mukaan. Seuran jääkaapisa on myös myynnissä juomia.

Comments are closed.