Halli-SM2018 – Ohjeet

Kilpailupaikka ja saapuminen

Kilpailupaikkana toimii Ouluhalli, Ouluhallintie 20

Etelästä 4-tietä saapuessa poistuminen liittymästä 8 Professorintien kautta Ouluhallintielle ja pohjoisesta saapuessa liittymästä 9 Ylioppilaantielle. 4-tiellä on menossa varsin mittavat remontit ramppien ja Oulujoen siltojen osalta, jotka voivat aiheuttaa pientä viivästystä matkan tekoon. Ouluhallin edustalla ja vieressä on ilmaiset paikoitusalueet.

Ruokapalvelut

Kisojen aikan Ouluhallissa toimii kahvio kenttätasossa ja toisessa kerroksessa ruokala. Lounaan hinta on 9 €. Tarkemmat ruokalistat päivitetään myöhemmin.

Sunnuntain lämmittelyammunta

Sunnuntaiaamuna tulosnäytöissä on valmiina kunkin taustan ensimmäisen pudotuskerroksen nimet. Suuren osanottajamäärän vuoksi lämmittelyammunta kuitenkin suoritetaan siten, että 4 ampujaa ampuu samaan taustaan (AB-CD). Ampujat pääsevät suorittamaan lämmittelyn samaan taustaan, johon ampuvat ensimmäisen pudotuskierroksensa. Ampujan tulee tarkistaa lämmittelypaikkansa sunnuntaiaamuna kisapaikalla olevasta infotaulusta.

Ne ampujat, jotka liittyvät mukaan pudotuksiin kolmannelta tai neljänneltä pudotuskierrokselta, saavat ampua yhden lämmittelysarjan omaan tauluunsa ennen podotuskierroksen alkua (yhteisen alkulämmittely lisäksi).

 

Comments are closed.